Kempo

Secția de kempo a clubului Știința București s-a fondat in anul 2014 și a atras de la început cei mai buni practicanți din România. Cu siguranță că ne putem numi, cu modestie, printre cele mai puternice cluburi din țară. În cadrul Științei București activează numeroși campioni mondiali și europeni, dar și multipli campioni naționali.

Antrenamentele secției de kempo se desfășoară în Sectorul 3, în cocheta sală de sport a prestigioasei Școli Generale nr. 195.

Sensei Mirel Drăgan, un practicant al acestui stil de la vârsta de șase ani, este cel care conduce pregătirea riguroasă a sportivilor noștri. El însuși, campion mondial și european, are un palmares de invidiat la vârsta de 30 de ani.

Dar iată mai jos întreaga componența a sportivilor ce activează în cadrul secției de kempo a Clubului Universitar Știința București:

Mirel Drăgan
categoria 75 de kilograme, a cucerit de două ori titlul de campion mondial în anii 2014, la Budapesta (Ungaria) și în 2015 în Antalya (Turcia) și un titlu european în 2015. Din 2012 este maestrul emerit al sportului. De asemenea, sensei Mirel Drăgan este multiplu campion național.
Gabriel Boroș
categoria 90 de kilograme este și el dublu campion mondial în 2014 și 2015 și multiplu campion național.
Cătălin Bodîrlă
cu siguranță unul dintre cei mai titrați sportivi români, practică de peste două decenii arte marțiale. Este dublu campion mondial, categoria 80 de kilograme și vicecampion european în prezent. La nivel național, Cătălin a cucerit tot ce se putea câștiga.
Alexandru Irimia
este dublu campion mondial la categoria 85 de kilograme.
Yamato Andrei Zaharia
activează la categoria de vârstă 18-21 de ani, categoria 70 de kilograme și a fost unul dintre cei mai promițători juniori din România. De altfel, Yamato a fost căpitanul naționalei de tineret a României, fiind dublu campion mondial și multiplu campion european.
Marin Belecciu
este campionul nostru european la categoria de vârstă 18-21 de ani.
Dimache Claudiu
este vicecampion european la categoria de vârstă 18-21 de ani.

La nivel național, toți sportivii noștri sunt multiplii campioni naționali.